FoodGuru MK - Повеќе од достава на храна
Loading...
Додадено во кошничка!
-->
-->
Категории на храна
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Ресторани »
Најави се
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Најави се на
Погрешена лозинка. Пробај со ја заборавив лозинката!
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Пица & Пастрмајлија
Додадено во омилени
Свинска Пастрмајлија
By Pizza House
150 ДЕН
Пица Македонка
By Pizza House
270 ДЕН
Капричиоза
By Pizza House
270 ДЕН
Маргарита
By Pizza House
240 ДЕН
Пилешка Пастрмајлија
By Pizza House
170 ДЕН
Посна Пица
By Pizza House
240 ДЕН
Пеперони
By Pizza House
290 ДЕН
Кватро Формаџи
By Pizza House
330 ДЕН
Пица Пршута
By Pizza House
320 ДЕН
Ориентал де Лукс
By Pizza House
300 ДЕН
Капричиоза
By Zanzibar
280 ДЕН
Пица Македонка
By Zanzibar
310 ДЕН
Дијаволо Пица
By Zanzibar
310 ДЕН
Пица Занзибар
By Zanzibar
350 ДЕН
Пица Пршуто
By Zanzibar
350 ДЕН
Безглутенска Пица
By Zanzibar
340 ДЕН
Калцоне
By Gran Club
160 ДЕН
Свинска Пастрмајлија
By Gran Club
220 ДЕН
Пилешка Пастрмајлија
By Gran Club
190 ДЕН
Пица Везувио
By Gran Club
220 ДЕН
Пица Мајонеза
By Gran Club
250 ДЕН
Пица Кулен
By Gran Club
280 ДЕН
Пица 4 Сирења
By Gran Club
290 ДЕН
Капричиоза
By Gran Club
240 ДЕН
Маргарита
By Gran Club
190 ДЕН
Пица Сендвич
By Pizza House
160 ДЕН
Пилешка Пица
By Gran Club
240 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Gran Club
220 ДЕН
Пица Порта
By Pub Porta
350 ДЕН
Капричиоза
By Brick Eat
280 ДЕН
Пица Кулен
By Brick Eat
280 ДЕН
Маргарита
By Brick Eat
240 ДЕН
Mаргарита
By Enriko
230 ДЕН
Пица Кулен
By Enriko
340 ДЕН
Пица Енрико
By Enriko
340 ДЕН
Капричиоза
By Enriko
310 ДЕН
Пица Кватро Салами
By Enriko
360 ДЕН
Пастрмајлија
By Enriko
270 ДЕН
Панцерота
By Enriko
120 ДЕН
Пица Хаваи
By Enriko
330 ДЕН
Пица Кордон Блу
By Enriko
330 ДЕН
Пица Помодорина
By Enriko
280 ДЕН
Пица Рукола
By Enriko
340 ДЕН
Капричиоза со зеленчук
By Enriko
330 ДЕН
Капричиоза Пица
By Hotel Russia
240 ДЕН
Штипска Пилешка Пастрмајлија
By Gustoso
250 ДЕН
Штипска Свинска Пастрмајлија
By Gustoso
250 ДЕН
Пица Зелена
By Enriko
270 ДЕН
Пица Вргањ
By Enriko
350 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Enriko
280 ДЕН
Пица Кватро Салами
By Enriko
360 ДЕН
Пица Диаволо
By Enriko
350 ДЕН
Пица Рукола
By Enriko
340 ДЕН
Пица Стелато
By Enriko
330 ДЕН
Пици од 30 цм
By Big Five
240 ДЕН
Пица Биг Фајв
By Big Five
290 ДЕН
Пица Тиквици
By Enriko
290 ДЕН
Пица Свински - Телешки Пршут
By Enriko
340 ДЕН
Фамилијарни Пици
By Big Five
500 ДЕН
Пица Парче
By Big Five
90 ДЕН
Интегрална Пица Наполитана
By Art of Catering
320 ДЕН
Интегрална Пица Маргарита
By Art of Catering
310 ДЕН
Интегрална Пица Капричиоза
By Art of Catering
340 ДЕН
Интегрална Пица Рукола
By Art of Catering
370 ДЕН
Интегрална Пица Вегетаријана
By Art of Catering
350 ДЕН
Интегрална Пица Капрезе
By Art of Catering
360 ДЕН
Мини Пица Пилешка Шунка и Сирење
By Mini Pani Leptokarija
30 ДЕН
Мини Пица
By Mini Pani Leptokarija
8 ДЕН
Бело Сирење
By Mini Pani Leptokarija
11 ДЕН
Дупло Сирење
By Mini Pani Leptokarija
12 ДЕН
Мини Калцоне
By Mini Pani Leptokarija
11 ДЕН
Мини Бурек со Сирење
By Mini Pani Leptokarija
19 ДЕН
Шунка Павлака
By Mini Pani Leptokarija
11 ДЕН
Мини Бурек со Месо
By Mini Pani Leptokarija
19 ДЕН
Шунка Сирење
By Mini Pani Leptokarija
13 ДЕН
Виршла
By Mini Pani Leptokarija
14 ДЕН
Туна Пица
By Gran Club
290 ДЕН
Пица Маргарита
By Gran Club
200 ДЕН
Пица Наполитана
By Gran Club
230 ДЕН
Пица Наполитана
By Enriko
280 ДЕН
Преклопена Пица
By Enriko
310 ДЕН
Пица Везувио
By Enriko
330 ДЕН
Пица Мајонеза
By Enriko
330 ДЕН
Пица Кватро Стаџоне
By Enriko
340 ДЕН
Пица Морски Свет
By Enriko
400 ДЕН
Пица Наполитана со Зеленчук
By Enriko
310 ДЕН
Пица Вегетаријана со Зеленчук
By Enriko
310 ДЕН
Пица Туна
By Enriko
340 ДЕН
Ориентална Пица
By Enriko
310 ДЕН
Пица Шкампи
By Enriko
400 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By Enriko
340 ДЕН
Пица Пармиџана
By Enriko
280 ДЕН
Пица Карбонара
By Enriko
300 ДЕН
Пица Кари
By Enriko
330 ДЕН
Пица Брокула
By Enriko
280 ДЕН
Вегетарјанска Пастрмајлија
By Gustoso
220 ДЕН
Пица Равена
By Zanzibar
350 ДЕН
Пица Тоскана
By Zanzibar
310 ДЕН
Пица Парма
By Zanzibar
330 ДЕН
Пица Венециа
By Zanzibar
310 ДЕН
Пица Капричиоза
By Drama
250 ДЕН
Пица Маргарита
By Drama
240 ДЕН
Пица Кулен
By Drama
270 ДЕН
Пица Пршуто
By Drama
310 ДЕН
Пица Фунги
By Drama
240 ДЕН
Пица Везувио
By Drama
240 ДЕН
Пица Стелато
By Drama
280 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By Drama
320 ДЕН
Пица Гарлик
By Drama
250 ДЕН
Пица Кватро Салами
By Drama
330 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Drama
275 ДЕН
Пица Туна
By Drama
275 ДЕН
Пица Чедар
By Drama
310 ДЕН
Македонска Пица
By Drama
290 ДЕН
Пица Калабрезе (Лута)
By Drama
260 ДЕН
Пица Тоскана
By Drama
310 ДЕН
Пица Карбонара
By Drama
290 ДЕН
Пица Олива
By Drama
240 ДЕН
Пица Капрезе
By Drama
275 ДЕН
Пица Пеперони
By Drama
300 ДЕН
Пица Драма Биф
By Drama
340 ДЕН
Пица Драма Кватро
By Drama
370 ДЕН
Пица Nutella
By Drama
220 ДЕН
Пица Орео
By Drama
240 ДЕН
Пица M&M
By Drama
240 ДЕН
Затворена Пица Кватро Формаџи
By Drama
250 ДЕН
Затворена Пица Капри
By Drama
200 ДЕН
Затворена Пица Кулен
By Drama
220 ДЕН
Затворена Пица Тоскана
By Drama
240 ДЕН
Пица Маргарита
By Charlotte Food & Bar
290 ДЕН
Пица Фунги
By Charlotte Food & Bar
330 ДЕН
Пица Мортадела
By Charlotte Food & Bar
350 ДЕН
Пица Пршуто
By Charlotte Food & Bar
380 ДЕН
Пица Центар Бар
By Centar Bar
360 ДЕН
Пица Маргарита
By Centar Bar
270 ДЕН
Пица Везувио
By Centar Bar
290 ДЕН
Пица Наполитана
By Centar Bar
290 ДЕН
Пица Капричиоза
By Centar Bar
300 ДЕН
Пица Калцоне
By Centar Bar
300 ДЕН
Пица Вегетаријана
By Centar Bar
280 ДЕН
Пица Пеперони
By Centar Bar
310 ДЕН
Пица Пршуто
By Centar Bar
380 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By Centar Bar
350 ДЕН
Пица со Ракчиња
By Centar Bar
370 ДЕН
Пица Ал Тоно
By Centar Bar
320 ДЕН
Фурнарини
By Centar Bar
100 ДЕН
Фурнарини Порција
By Pizza Modena
50 ДЕН
Пица Кватро Формаџи
By Pizza Modena
300 ДЕН
Пица Каричиоза
By Pizza Modena
250 ДЕН
Пица Пеперони
By Pizza Modena
280 ДЕН
Пица Кулен
By Pizza Modena
270 ДЕН