FoodGuru MK - Повеќе од достава на храна
Loading...

Драги гуруа, нарачки примаме од 09.00! 🍀♥️

Додадено во кошничка!
-->
-->
Категории на храна
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Ресторани »
Најави се
Бургери & Сендвичи
Мексиканско
Пица & Пастрмајлија
Скара
Главно јадење & Мезе
Азиско
Салати
Десерти
Пијалоци
Најави се на
Погрешена лозинка. Пробај со ја заборавив лозинката!
Forgot Password?
Немаш сеуште сметка? Креирај сметка
Додадено во омилени
Crispy Cinnamon
By Donut Bar Skopje
50 ДЕН
Карамелка Крофна
By Donut Bar Skopje
60 ДЕН
Карамелка Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Јаболко и Цимет Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Honey Hearts
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Crispy Honey
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Kit Kat
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Choco Macaroon
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
M&M Pro
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Бела Крофна
By Donut Bar Skopje
50 ДЕН
Чоколадна Крофна
By Donut Bar Skopje
50 ДЕН
Твикс Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Chocolate Strawberry Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Милки Орео Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Две Роденденски Крофни
By Donut Bar Skopje
210 ДЕН
Две Бели Роденденски Крофни
By Donut Bar Skopje
210 ДЕН
Роденденска Крофна
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Бела Роденденска Крофна
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Аморе Крофна (Сезонски продукт)
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Тофи Крофна
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Pinky Oreo Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Strawberry Raffaello Крофна
By Donut Bar Skopje
90 ДЕН
M&M Крофна
By Donut Bar Skopje
60 ДЕН
Princess Крофна
By Donut Bar Skopje
70 ДЕН
Рафа Крофна
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Моцарт Крофна
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Мелоди Крофна
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Голди Крофна
By Donut Bar Skopje
110 ДЕН
Ресана Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Сникерс Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Бананка Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Lemonberry Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Бел Киндер Буено Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Орео & Крем Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Нугат Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Чоко Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Чоко Бери Палачинки
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
Brownie
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Apricot Pie
By Donut Bar Skopje
70 ДЕН
Mафинка
By Donut Bar Skopje
70 ДЕН
Тоблероне Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Mарс Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Рафаело Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Баунти Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Италијана Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
М&M Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Киндер Буено Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Орео Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Бамби Палачинки
By Donut Bar Skopje
120 ДЕН
Капри Крофна
By Donut Bar Skopje
100 ДЕН
М&М Крофна
By Donut Bar Skopje
60 ДЕН
Италијана Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Choco Bear
By Donut Bar Skopje
90 ДЕН
Баунти Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Милкинес Крофна
By Donut Bar Skopje
90 ДЕН
Marshmallow Крофна
By Donut Bar Skopje
50 ДЕН
Фереро Крофна
By Donut Bar Skopje
90 ДЕН
Бабина Крофна
By Donut Bar Skopje
70 ДЕН
Орео & Крем Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Тирамису Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Диско Крофна
By Donut Bar Skopje
50 ДЕН
Apple Pie Крофна
By Donut Bar Skopje
70 ДЕН
Бамби Крофна
By Donut Bar Skopje
70 ДЕН
Сникерс Kрофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Tоблероне Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Бел Киндер Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Киндер Буено Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Чоко Бери Крофна
By Donut Bar Skopje
70 ДЕН
Рафаело Крофна
By Donut Bar Skopje
90 ДЕН
Марс Крофна
By Donut Bar Skopje
80 ДЕН
Орео Крофна
By Donut Bar Skopje
60 ДЕН